RENKI / RENKIBAND

Antti Kuhmonen solisti laulaja Renki

Antti

Antti on Rengen solisti ja keulakuva. Hän luulee olevansa Härmän paras laulaja, vaikka vuoden 2017 Tangomarkkinoilla hän joutuikin tyytymään pronssiin. On myönnettävä, että Antti herkistelee priimatasolla niin häätanssit kuin bilebiisitkin. Yleisön kanssa Antti tykkää jutustella pieni virne silmänpieluksessa. Renkenä vuodesta 2014.

 

Sami Kaarakainen kitaristi Renki Renkiband taustalaulaja

Sami

Rengen kitaristi ja myös heleä-ääninen taustalaulaja. Sami rakastaa kitaraansa. Hän rakastaa sitä niin paljon, että saattaa soitella sitä biisien ja jopa settienkin välissä. Sami on monipuolinen ja kokenut kitaristi. Kokemusta häneltä löytyy mm. jazz, blues, rock- ja stoner rockin tyylisuunnilta. Soittaessaan soolon hän on omalla tontillaan ja saattaa näyttää jopa tunteelliselta. Renkenä vuodesta 2012.

 

Teemu Tamminen basisti Renki Renkiband taustalaulaja

Teemu

Teemu on Rengen basisti, ja sehän näkyy miehestä päällepäin. Hän on bändin henkinen tukipilari ja joskus myös fyysinen sellainen. Teemulla on myös runsaasti kokemusta soittamisesta. Lukuisissa eri genren bändeissä vaikuttanut mies on kyllä varsinainen kehveli. Basistin sormilla voi tehdä lähestulkoon mitä vain – soittaa vaikka ”humppaa”. Lavalla hän on karismaattinen, yleisön huomioon ottava, huumorintajuinen ja muutenkin ihan kelpo mies. Renkenä vuodesta 2012.

 

Eero Lempinen kosketinsoittaja Renki Renkiband

Eero eli Pörje

Eero osaa mielestään soittaa kaikki soittimet paremmin kuin muut, mutta on kuitenkin joutunut tyytymään rooliinsa syntikkavelhona. Eero koskettelee koskettimilla Rengen musiikkiin hekumalliset sfäärit. Sympaattisen ja veikeän luontonsa takia Eero sulattaa vaativammankin yleisön sydämet. Bändin keltanokkana häntä joudutaan ymmärtämään vähän muita enemmän. Renkenä vuodesta 2017.

Renkiband Bilebändi Hääbändi Coverbändi

Yhteydenottolomake sivun alaosassa