RENKI 

Antti laulaja Renki Renkiband

Antti

Antti on Rengin solisti ja keulakuva. Hän luulee olevansa Härmän paras laulaja, vaikka vuoden 2017 Tangomarkkinoilla hän joutuikin tyytymään pronssiin. On myönnettävä, että Antti herkistelee priimatasolla niin häätanssit kuin bilebiisitkin. Yleisön kanssa Antti tykkää jutustella pieni virne silmänpieluksessa.

 
Sami Kaarakainen kitaristi Renki Renkiband taustalaulaja

Sami

Rengin kitaristi ja myös heleä-ääninen taustalaulaja. Sami rakastaa kitaraansa. Hän rakastaa sitä niin paljon, että saattaa soitella sitä biisien ja jopa settienkin välissä. Sami on monipuolinen ja kokenut kitaristi. Kokemusta häneltä löytyy mm. jazz, blues, rock- ja stoner rockin tyylisuunnilta. Soittaessaan soolon hän on omalla tontillaan ja saattaa näyttää jopa tunteelliselta.

 

Eero rumpali Renki Renkiband taustalaulaja

Eero eli Pörje

Eero osaa mielestään soittaa kaikki soittimet paremmin kuin muut, mutta on kuitenkin joutunut tyytymään rooliinsa orkesterin komppiosastolla rumpalina. Eero nakuttelee kannuillaan Rengin musiikkiin hekumalliset sfäärit ja kaukomaiden kaihoisat rytmit. Sympaattisen ja veikeän luontonsa takia Eero sulattaa vaativammankin yleisön sydämet. Orkesterin keskimmäisenä lapsena häntä joudutaan ymmärtämään vähän muita enemmän.

 
Johannes keyboard Renki Renkiband taustalaulaja

Johannes

Johannes liittyi bändiin ilmoittamalla, että “tässä on teidän uusi koskentinsoittaja”. Itsevarmuutensa ja äärirajoille venytettyjen kosketinsormitaitojensa lisäksi Johannes on myös syötävänkomea namu. Jos satut kuulemaan Rengin keikoilla ysäriteknoa, niin Johannes on saanut tahtonsa läpi. Eikä tässä vielä kaikki, Johannekselta taipuu myös savikiekkojen rouhiminen DJ-kopissa.

 
Jesse basisti Renki Renkiband taustalaulaja

Jesse

Jesse on rengen basisti ja hän on basistiksi epätyypillisen sosiaalinen. Jessen on useasti kuultu puhumassa yli viiden(!!!) sanan lauseita. Jesse on erittäin lahjakas muusikko ja myös basisti. Jesse on tärkeä osa sekä bilejalkaa vipattavan soiton, että puujalkaa heristävien kaskujen rakentamisessa. Jos joskus näet Jessen hymyn hyytyvän, niin… no etpä näe!

Renkiband Bilebändi Hääbändi Coverbändi

Yhteydenottolomake sivun alaosassa